Com funciona?

Després de veure el vídeo d’en Sergi Garcia,  hem llençat aquest blog amb una sola finalitat: Identificar als mossos d’esquadra.

Sovint ens trobem que no tenim accés al seu número de placa perquè no el fan visible o perquè no ens el volen donar quan els el demanem.

Demanem la col·laboració de tots i totes perquè tots aquells qua reconegueu a un policia de la web a través d’una denuncia antiga, una fotografia… i en tingueu el número de placa, ens el feu arribar en forma de comentari sota el post de cada fotografia. D’aquesta manera tothom que necessiti identificar a un policia i no hagi pogut fer-ho, veurà protegit el seu dret de coneixe’n l’identificatiu reconeixent la fotografia i llegint-ne els comentaris.

A la barra del MENU trobareu l’apartat “galeria” on podreu veure totes les fotografies per tal de consultar-les. Una vegade hagueu identificat al policia que buscàveu, cliqueu sobre la fotografia i anireu a parar al seu post particular i en els comentaris trobareu la informació que la gent ens haurà fet arribar.

Posem a disposició també un mail on poder enviar noves fotografies de policies que calgui identificar: identificals@gmail.com

Si ens feu arribar una fotografia, la farem pública al blog per tal d’esperar l’ajuda de tots i totes per a identificar-lo. Us agrairíem que en el mail ens expliquéssiu breument perquè necessiteu identificar al policia en qüestió.

Censurarem,  qualsevol comentari que contingui acusacions, insults, difamacions o qualsevol tipus d’informació particular privada com telèfons, adreces… que posin en perill la integritat d’aquestes persones.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Anuncis